jueves, 7 de septiembre de 2017

4th DAY IN OXFORD

Hola, companys. Hui hem tingut unes sessions molt interessants relacionades sobre tot en la producció de textos, tant escrits com orals, i també en la utilització d'imatges i les noves tecnologies en les classes d'idiomes. També ens han donat idees de com tractar els alumnes amb necessitats especials.

Hem vist activitats que inclouen fer moure els alumnes per classe, com per exemple "Stand your Corner", "Inner/Outer Circles", "Zigzag Debates"...

També n'hem vist d'altres que tenen a veure amb el foment de la creativitat a l'hora d'escriure en els nostres alumnes, com ara "You Choose", "Right or Wrong Quiz", "A Guided Visualisation", "Circle Stories", etc.

Més tard hem tractat també el Blended Learning, que consisteix bàsicament a incorporar les noves tecnologies en l'aprenentatge d'idiomes. En aquest sentit, hem produït diferents escenes i textos visuals utilitzant diferents llocs web.

Finalment hem dedicat temps a Lesson Plans així com també a la realització d'activitats relacionades amb cançons molt actuals a través de diferents llocs al web.




No hay comentarios:

Publicar un comentario