viernes, 8 de septiembre de 2017

5th Day in Oxford

Hola companys/-es,
Avui ha sigut l'últim dia de curs.
Com hem dit al llarg de la setmana ha estat molt intens però al mateix temps molt gratificant.
Tornem amb moltes idees i material que haurem de classificar i adaptar al nivell dels nostres alumes.
Al llarg del matí hem parlat de com és la vida i cultura al Regne Unit.
Després hem apres diferents maneres de treballar cançons a classe.
Hem finalitzat amb l'entrega d'un certificat que acredita que hem realitzat aquest curs, una foto del grup amb la professoea i per supost un acomiadament
Hem tingut la vesprada lliure i hem aprofitat per a visitar la ciutat per última vegada i comprar els últims regals.
Una abraçada . Fins dilluns.



jueves, 7 de septiembre de 2017

4th DAY IN OXFORD

Hola, companys. Hui hem tingut unes sessions molt interessants relacionades sobre tot en la producció de textos, tant escrits com orals, i també en la utilització d'imatges i les noves tecnologies en les classes d'idiomes. També ens han donat idees de com tractar els alumnes amb necessitats especials.

Hem vist activitats que inclouen fer moure els alumnes per classe, com per exemple "Stand your Corner", "Inner/Outer Circles", "Zigzag Debates"...

També n'hem vist d'altres que tenen a veure amb el foment de la creativitat a l'hora d'escriure en els nostres alumnes, com ara "You Choose", "Right or Wrong Quiz", "A Guided Visualisation", "Circle Stories", etc.

Més tard hem tractat també el Blended Learning, que consisteix bàsicament a incorporar les noves tecnologies en l'aprenentatge d'idiomes. En aquest sentit, hem produït diferents escenes i textos visuals utilitzant diferents llocs web.

Finalment hem dedicat temps a Lesson Plans així com també a la realització d'activitats relacionades amb cançons molt actuals a través de diferents llocs al web.




Fotos del dimecres




miércoles, 6 de septiembre de 2017

3rd day in Oxford

Hi peeps,
Ja estem en l'equador d'aquest curs.
Avui hem començat el dia parlant de l'educació en diferents països.
A continuació hem repassat idioms que aprenguerem ahir amb dibuixos a la pissarra o amb mímica.
Després del primer descans hem fet diferents activitats per a revisar gramàtica. També hem fet "a running delay" per a practicar l'ús de preposicions. Hem continuat amb diferents exercisis per a practicar pronunciació i "word stress" pq normalment no ho treballem a classe.
Després de dinar hem aprés "slang words". Finalment hem posat en comú diverses coses que es poden fer en classes amb alumnes de diferents nivells.
En acabar les classes hem anat amb alguns companys a visitar el National Science Museum.
We are very chuffed with this course!. It's fab!!!!!

martes, 5 de septiembre de 2017

2nd DAY IN OXFORD

Hui hem tingut també un dia molt intens!

Cada dia tenim diferents sessions, d'aproximadament una hora i mitja cadascuna amb descansos de 15 minuts, normalment.

En totes el que fem tots els professors assistents consisteix a dur a terme diferents activitats i, una vegada acabades, comentar com les solem fer amb els nostres alumnes i com les podem millorar o adaptar a les nostres classes.
Algunes coses ja les estàvem fent i hi ha d'altres molt interessants.
També ens assabentem de com aconseguir diferents materials, com ara llocs al web i llibres.

Hui hem estant practicant i comentant diferents maneres d'ensenyar als nostres alumnes alguns punts gramaticals i vocabulari, com per example "collocations" i "idioms", que solen ser prou difícils per a ells.

De vesprada hem fet una visita guida per llocs molt importants d'Oxford com Christ Church que, a més d'ésser un college on estudien i s'allotgen al voltant de 700 universitaris, té també una de les catedrals anglicanes més antigues del món.

També hem vist la Bodleian Library, biblioteca que té uns onze milions d'exemplars de llibres i és una de les més antigues d'Europa.







Fotografies

Bon dia,

Vos enviem les fotos d'ahir

Have a nice day!

lunes, 4 de septiembre de 2017

First day in Oxford

Abans de les 9 ja estàvem citades per a una reunió inicial en la que ens han explicat per damunt el que anem a fer durant aquesta setmana, així com activitats culturals previstes.

Després hem assistit a diferents sessions al llarg del matí i part de la vesprada.

Acivitats com  "getting to know each other", " Find someone...", " What have we got in common...", "New words in English", etc. . Despres de fer-les, el que intentem sempre entre tots els participants -que som tots professors de diferents païssos- es adaptar-les i comentar com les podem utilitzar a les nostres classes amb els alumnes.
La majoria són molt interessants.
Vos enviem algunes fotos.


viernes, 1 de septiembre de 2017

PREPARANT EL VIATGE A OXFORD

Hola,, companys/es,

Estem preparant-nos Amparo i jo per a moure el proper diumenge 3 de setembre cap a Oxford per a fer el curs "Creative Teaching in the Secondary/Adult English Language Classroom".

Durant la propera setmana anirem informant-vos des d'ací.