lunes, 30 de octubre de 2017

1ST  DAY IN BOLOGNA

Ha estat un dia de presentacions i trencar el gel i, a més  de conéixer un poc Bolònia, hem participat en un taller que formava part d'altres  projectes Erasmus que s'estant portant endavant a la ciutat.

El grup en el que treballe está format per dues  professores de Croacia, dues de Finlandia, una Canadiense que treballa en Suecia, una espanyola del País  Basc i una professora junt amb dos professors de Bèlgica. Hi ha  a un altre grup que està fent un curs d'educació no formal i amb el que compartim algunes activitats.

The working group

Pel matí, a més  de les presentacions hem estat fent la introducció del curs en el que ens hem plantejat el perquè de la introducció de l'aprenentatge basat en projectes  a les aules.


En la Piazza Maggiore


Ja per la vesprada hem fet un passeig pel centre de Bolonia i hem participat en un taller sobre l'eurescepticisme que s'ha desenrotllat utilitzant una tècnica de debat, que al meu pareixer, és molt interessant per a utilitzar amb els nostres alumnes ja que fomenta la reflexió, el pensament crític, l'expressió oral, la co·laboració, etc.


El taller en el Palazzo d'Accursio


Foto del grup participant en el taller